Toamna aceasta are loc cea de-a 9 ediție TechTalks: în Timișoara pe 19-20 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri și în București pe 27 octombrie, la Sala Palatului. Timp de 4 ani și jumătate evenimentul a adus împreună pasionați de tehnologie, specialiști în acest domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT, pentru a împărtăși cu aceștia cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din Romania, dar și din afara țării. Participarea lor la TechLab-urile și Conferințele de specialitate din cadrul evenimentului a contribuit la susținerea comunității de IT-ști din Romania. Ca de fiecare dată, evenimentul TechTalks își propune să ofere conținut tehnic de valoare participanților săi prin intermediul speakerilor prezenți. Care sunt noutățile din această toamnă?

TechTalks Timisoara. 19 – 20 Octombrie. Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.)

Evenimentul dă startul în toamna aceasta cu ediția din Timișoara. Pe parcursul a două zile se vor strânge în același loc speakeri și companii de renume, participanți dornici de insight-uri, schimb de informații, relații și cunoștințe noi, provocări și distracție. Structura evenimentului este într-o continuă dezvoltare de la o ediție la alta. Agenda cuprinde 4 noi Conferințe (Java, Security, Automotive & Smart City, Digital Transformation), TechLab-uri, zone de Networking, Challenge-uri și Gaming, toate acestea însoțite de experți, manageri, entuziaști și pasionați din industria IT locali si internaționali. Subiectele dezbătute vor include teme din arii precum: Software Development, IOT & Embedded Software in Automotive Industry, Autonomous Driving, Machine Learning & AI, Telecommunications, IT Support si IT Consulting.

Printre partenerii evenimentului care vor fi alături la aceasta ediție în Timișoara se numără: Continental, Microsoft, Endava, BeeSpeed, Plan.net Technology, Visma Software, Visteon, SAP, Wipro’s Automotive Excellence Center, iar lista este în actualizare pe zi ce trece. De asemenea, ai ocazia să cunoști și invitații speciali: Radu Marinescu (profesor în inginerie software la Universitatea Politehnică din Timișoara; conducator LOOSE Research Group; detinatorul unui număr remarcabil de premii), Sergiu Zaharia (responsabil pentru dezvoltarea BearingPoint Security Center of Excellence în Romania, pregătirea și furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru Application Security, Cyber Resilience și IoT Security pentru clienții globali), Daniel Costea (fondator Apex Code Ltd; speaker despre Tehnologiile .NET; discipline manager si trainer la Scoala Informala de IT). Te invitam să te alături comunității din Timișoara și celor peste 500 entuziaști!

TechTalks Bucuresti. 27 Octombrie. Sala Palatului.

TechTalks București a captat interesul companiilor și pasionaților din domeniu, iar toamna aceasta s-a extins căpătând o structură nouă și închegată. Conferințele în număr de 4 (Machine Learning & Artificial Intelligence, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies, FinTech) vor fi împărțite în keynotes, a câte 30 de minute, susținute de reprezentanți din companii precum ABS Software Development, Verint, Wipro’s Automotive Excellence Center, Temenos, Raiffeisen Bank, Intralinks, Veeam Software și LSEG Romania. Pentru juniori TechTalks a pregătit o serie de TechLab-uri, în cadrul cărora participanții vor fi implicați în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști din companii precum Stefanini, Harman, ABS Software Development si Electronic Arts.

De-a lungul edițiilor evenimentul TechTalks București s-a bucurat de prezenta unor companii de top precum IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro, NXP Semiconductors, ABS Laundry Business Solutions, Secure Works, SAP, Finastra, BearingPoint, Harman si multe altele. Numeroși profesioniști locali au discutat alături de participanți despre ultimele tendințe din domeniul IT&C, oferind sfaturi despre cum pot gestiona situațiile neprevazute și cum le pot transforma in puncte forte in cadrul proiectelor tehnice.

Peste 2000 de participanți au fost alături evenimentului în cadrul edițiilor precedente, aceștia declarându-se multumiți de conținutul tehnic livrat. Asadar, TechTalks te invită să fii față în față cu tehnologia și să îți forțezi cunoștințele să evolueze odată cu aceasta. Intrarea este liberă, însă accesul se face pe baza înscrierilor în prealabil pe Hipo.ro, deoarece locurile sunt limitate. Agenda tuturor TechLab-urilor si a Conferințelor poate fi accesată la urmatoarele link-uri:

TechTalks Timișoara: https://goo.gl/Q31nNY
TechTalks București: https://goo.gl/LL8QMV